Apafai kis manufaktúránk mindennapjai
avagy visszatérés a régi idők falusi életéhez
Oldalak
Főoldal
Szappanok
Krémek, kenőcsök, kencék
Házi manufaktúránk
Mert sajtot készíteni jó :-)
Nyitott műhelynapok - képekben
Szappankészítés - Nyitott műhelynapok
Kovászos kenyér készítése - Nyitott műhelynapok
2011. december 15., csütörtök
Kecsketejes fahéjas-mákos szappan
Egy igazi karácsonyi illat fahéjjal és mákkal dúsítva. A mákszemek finoman leradírozzák az elhalt hámsejteket.
Összetevők: olívaolaj, kecsketej, kókuszolaj, napraforgóolaj, kakaóvaj, fahéj illóolaj, mák.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése