2012. szeptember 20., csütörtök

Házi manufaktúránk

Szeretünk főzni :) Mindketten, én is és a kedvesem is. Általában ezt jól is tesszük, vendégeink örömére.  Én másképp, és ő is.
Én a kevesebb, sokszor több elmélettel, ő a férfiakra jellemző módon, szinte a fahéj kivételével mindent bele alapon. De jól csinálja, egyszeri szinte megismételhetetlen ízhatásokkal dolgozik.

A sütés már nekünk lányoknak kézenfekvőbb. Óvodásommal együtt gyúrunk, dagasztunk, keverünk-kavarunk.

A kenyérsütés - amit kb. 4 éve művelek - még hagy némi kívánnivalót maga után, de a tanulás útján járok, itt ajánlom is nektek www.nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com címet, ahol van mit magunkra szednünk.

Szóval e címszó alatt, hogy Házi manufaktúra, bevált, sokszor elkészített ételeinket, süteményeinket, befőzési módjainkat osztom meg veletek. Mindezek mellett különösen a házi nyúlból és a kecskehúsból készített ételeket szeretném népszerűsíteni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése